img1
Carnet je pokrenuo reviziju svih besplatnih .hr domena, potrebno je provjeriti i ažurirati svoje podatke o vlasništvu domene.

Kako je  vrlo bitno da se sve ovo provjeri i ažurira,  postavili smo najosnovnije upute kako da provjerite ako su vam svi podaci o vlasništvu domene ispravni i na koji način ih ispraviti. Ovo ne vrijedi za kupljene domene.

Provjeru podataka možete napraviti na njihovim stranicama https://registrar.carnet.hr/enduser/changeemail1

Ukoliko vam OIB, email ili telefon nije ispravan, upišite ispravne podatke i kliknite na "Preuzmi obrazac" u pdf obliku. Potom ga isprintajte, potpišite i pečatirajte i pošaljite ih natrag u Carnet.

Ovo su njihovi kontakt podaci na koje možete poslati vaš obrazac.

 • skenirani ovjereni dokument pošaljite na adresu revizija@dns.hr
 • ovjereni dokument pošaljite faksom na broj 01/666161501/6661615
 • dokument pošaljite poštom na adresu:

  Hrvatska akademska i istraživačka mreža - CARNet
  revizija domena
  Josipa Marohnića 5
  10000 Zagreb

Otvorena mreža nema nikakvih ovlasti oko vlasništva vaše domene, samo prenosimo vijest koja je vrlo bitna za vlasnike domena.

Administracija besplatne domene (nakon revizije) bit će također omogućena online, a autorizacijski link za pristup podacima  biti će poslan na e-mail adresu korisnika domene. Ukoliko adresa nije valjana, korisnik neće moći izvršiti željene promjene. Neispravni ili neažurirani podaci uzrokovat će gašenjem domene.

Još jednom pozivamo sve vlasnike besplatnih domena da provjere podatke,  ukoliko  nije jasno što sve treba napraviti, slobodno nas možete kontaktirati pa ćemo vam sve  detaljno pojasniti.


@Bruno