Izrada web stranica | CMS | Web dizajn

Izrada web stranice uz profesionalan i kreativan web dizajn

Želite priliku za postizanje boljeg i profitabilnijeg poslovanja? Niste upoznati s prednostima koje nosi vrhunski web dizajn i izrada web stranica? Ne znate što Vam je potrebno za kvalitetnu prezentaciju na Webu? Nemate viziju ni ideju kako bi se htjeli prezentirati i koji dizajn izabrati? Nivago tim je ovdje za Vas.


Prisutnost na internetu danas je glavni ključ uspjeha svakog poduzeća i vrste poslovanja. Izrada web stranice daje vam mogućnost da prezentirate svojoj ciljanoj publici svoje poslovanje, svoje adute, asortiman svojih proizvoda, ponudu svojih usluga i svih dijelova poslovanja u kojima ste stručnjaci i želite da svi saznaju za to. Prednosti posjedovanja vlastitih web stranica su nebrojene, a pozitivni efekti nemjerljivi!

Prošlo je vrijeme kada je za uspjeh bilo dovoljno imati samo dobru i kvalitetnu ponudu proizvoda i usluga. Bez web stranice većina ljudi će teško saznati i doći do vas. Konkurencija i potražnja se povećavaju svakoga dana i zato je bitno da se istaknete s unikatnom web stranicom, koja će zadovoljiti sve kriterije modernog dizajna, tehničke aspekte i najbolje prezentacije vaše tvrtke na tržištu.

Web stranica je vaš prvi kontakt s kupcem, zbog čega je bitno da bude prilagođena, jednostavna, dostupna i razumljiva za sve potencijalne kupce. Na taj ćete način osigurati njihovu pažnju i izbjeći mogućnost odlaska na konkurentsku stranicu.

Što uključuje izrada web stranica?

Naša misija je maksimalno vam olakšati cijeli proces, zbog čega nudimo uslugu koja objedinjuje sve na jednom mjestu.

Kombinacija svega navedenog pri izradi internet stranica je ključ uspjeha današnjice i budućnosti u internet svijetu, s kojima morate držati korak. Naš mladi, stručan i inovativan tim pun kreativnih ideja ponudit će Vam jedinstveno rješenje za napredak.

Koje kvalitete mora zadovoljavati Web stranica?

Izrada internet stranica usmjerena je na najvišu moguću kvalitetu web stranice.

U našem procesu izrade web stranice kvaliteta podrazumijeva:

 • moderni web dizajn
 • kvalitetan i optimiziran sadržaj
 • dostupnost stranica na više jezika (višejezičnost, multijezičnost)
 • jasno i jednostavno korištenje
 • responzivan web dizajn (responsive - prilagođenost uređaju i veličini ekrana)
 • mobilnu verziju stranice
 • visoku brzinu učitavanja

Izrada jednostavnih i najkompleksnijih web stranica naša je svakodnevica koju odrađujemo s maksimalnom stručnosti. Ponosimo se time što smo dostupni u svakom trenutku!

Ne želite za svaku sitnicu zvati webmastera da vam nešto promijeni na vašoj stranici?

CMS sustav je tu za Vas. Sustav koji smo razvili omogućava da vi u par klikova mijenjate i dodajete što poželite. Svaka promjena ili nadopuna sadržaja na web stranici u vašim je rukama.

CMS vam omogućuje:

 • samostalnost kod promjene i dodavanja sadržaja
 • pravovremene promjene
 • automatizaciju
 • zadržavanje profesionalnog izgleda stranice
 • smanjivanje troškova

Implementacijom našeg CMS sustava želimo vam pružiti što bolje korisničko iskustvo. Ovaj sustav funkcionira na principu korištenja administracijskog sučelja - omogućuje vam postavljanje i kreiranje sadržaja uz zagarantiranu zaštitu lozinkom. Možete postavljati i više administratora koji će upravljati sadržajem što pruža još veću fleksibilnost u poslovanju internet stranice.

Ne postoji ograničenje u količini podataka, slika niti moderatora. Možete aktivirati anketu, slati newsletter-e, upravljati bannerima, dodavati foto galeriju. Istog trena možete raditi izmjene na člancima ili proizvodima, mijenjati cijenu ili ažurirati količinu proizvoda. Sve to u nekoliko klikova. Uz pomoć korisničkog sučelja posjetiteljima Vaših stranica možete omogućiti registraciju, lagano i jednostavno pretraživanje Vaših stranica, interakciju s posjetiteljima i registriranim članovima. Učinite Vaše stranice interaktivnim, interesantnim i dinamičnim!

Prednosti vlastite internet stranice

Ako ste ikada imali osjećaj da teško dolazite do ciljane i nove publike i da je skoro pa nemoguće privući publiku iz cijelog svijeta, to je sada prošlost. Web stranica dopušta Vam dolaženje u direktni kontakt sa stranim posjetiteljima i plasiranje na tražilicama različitog govornog područja. Izrada web stranice ima samo pozitivne učinke, nema nijednog nedostatka ni negativne strane.

Najveće prednosti koje Vam nudi vlastita web stranica su:

 • prenošenje vlastite poslovne vizije svim internet posjetiteljima
 • mogućnost širenja poslovanja na strana tržišta
 • pravovremeni prijenos informacija i poslovnih novosti
 • povećanje prometa/prihoda i poslovne uspješnosti
 • web shop

S vlastitom Web stranicom, mogućnosti Vašeg poslovnog napredovanja nemaju ograničenja ni zastoja. Svi korisnici weba mogu postati vaši kupci, klijenti ili suradnici. Sve što ste ikada htjeli prenijeti ili ponuditi na tržištu svojim kupcima, sada je moguće. Uz CMS sustav koji nudimo, možete odraditi sve samostalno i biti u ulozi web dizajnera za sve naknadne promjene ili dodavanja na stranici bez potrebe za pomoć od strane stručnjaka.

Dopustite potencijalnim kupcima da se upoznaju s Vama i Vašom ponudom te iz prve ruke osjetite moć i značaj posjedovanja vlastite Web stranice!

Zahtjev za besplatnu prezentaciju