Internet marketing - oglašavanje po kliku

Oglašavanje na internetu je višestruko isplativo

Mnogi pomisle da izradom internet stranica i prijavom na pretraživače više ne moraju ulagati u promociju. Predstavljanje na internetu, nije ništa drugo nego jedna vrsta marketinga koja ima za cilj povećanje broja posjetitelja u cilju povećanja profita.

Naravno da je uvijek pitanje cijene i isplativosti oglašavanja, no internet marketing je višestruko isplativiji od ostalih medija jer vam dovodi veću ciljanu publiku s manjim budžetom.

Osim klasičnog reklamiranja u tisku, na radiju ili televiziji morali bi razmisliti i o internet oglašavanju. Kako bi korisnici koji pretražuju po Internetu lakše došli do Vas trebaju negdje vidjeti vašu reklamu, bilo putem tražilica (Google Ads) ili putem društvenih mreža (Facebook, Twitter, YouTube). Na taj način povećavamo posjetu ciljanih korisnika na vaše stranice.

Google Ads - oglašavanje na tražilici

Radi se o iznimno učinkovitom oglašavanju putem Google Ads programa gdje se plaća samo za konkretni klik kroz oglas. Oglašavanje na Google tražilici i na njenoj partner mreži možete dospijeti do milijuna ciljanih osoba.

Želite povećati prihod i poslovanje tvrtke, ostvariti maksimalan povrat sredstava, ciljati publiku po geografskom položaju na hrvatskom i inozemnom tržištu? Google Ads je pravo mjesto za Vas.

Društvene mreže

Društvene mreže (Facebook, Twitter, Google+, Youtube) danas koriste stotine milijuna ljudi. Prednosti marketinga društvenih mreža mreža su relativno mali troškovi kampanje, brza povratna informacija, povećanje prometa prema web stranici, jačanje branda, jednostavno i brzo lansiranje novih proizvoda ili usluga.

Pitate li se treba li biti prisutan na njima i da li će vam to pomoći u promociji i prodaji, odgovor je vrlo kratak: da. Istraživanja su pokazala da 88% korisnika potvrdno reagira na neku preporuku od prijatelja, a čak 65% korisnika vjeruje preporuci sa društvenih mreža iako se ne poznaju.

Dobrim planom i ciljevima koje želite postići možete napraviti bolje rezultate nego putem klasičnog marketinga. Neka vaši klijenti uvijek budu informirani u Vašu najnoviju ponudu, proizvod ili uslugu.

Osim što Vam možemo ponudu izradu Facebook stranica, možemo za Vas voditi i sve reklamne kampanje na društvenim mrežama.

Pokrenite svoju kampanju u 24 sata

Ako ste spremni za oglašavanje i ako imate reklamni materijal, vašu oglasnu kampanju najčešće možemo pokrenuti unutar 24 sata.

Zatražite ponudu za oglašavanje >>