Registracija internet domene


Kako bi na internetu bili prepoznatljivi po svojem nazivu, nazivu tvrtke ili proizvoda morate imati svoju vlastitu internet adresu (npr. www.imetvrtke.hr). Domena je vrlo važna jer predstavlja tvrtku i usluge koje nudi, te je sredstvo za identificiranje na Internetu.

Evo jedan primjer: adresa "www.nivago.hr" je internet domena koja se nalazi u našem vlasništvu i koja predstavlja naše usluge putem Interneta. Sam položaj domene, tj. dobra adresa i dobro osmišljene stranice mogu vam donijeti veću popularnost što je i bit Interneta.

Za registraciju hrvatske domene .hr ili .com.hr nadležan je CARnet (Hrvatska akademska i istraživačka mreža) ili se možete povjeriti nama.

Registraciju komercijalnih domena .com, .net, .org, .info, .biz možemo mi izvršiti i brinuti se za obnovu. Registracija se naplaćuje ovisno na koliko je godina korisnik želi registrirati. Maksimalni broj godina je 10. Plaćanje domene se vrši unaprijed uz prethodnu provjeru da li je domena slobodna.

Registraciju domene možete prepustiti nama, mi ćemo pripremiti svu potrebnu dokumentaciju koja je potrebna.

Ukoliko želite registrirati domenu najprije provjerite je li slobodna ili pošaljite nama, a mi ćemo vam sve provjeriti.

Ako imate registriranu domenu, a želite je samo parkirati javite nam se i mi ćemo za Vas parkirati vašu domenu. Parkiranje domene je besplatno, a web hosting račun uvijek možete i kasnije aktivirati.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć oko registracije slobodno nas kontaktirajte.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više