Izrada WEB shop-a, internet trgovina

Pokrenite online trgovinu 24/7

Znate li da možete preseliti svoju trgovinu na Internet? Nije li odlična spoznaja da svi Vaši kupci mogu kupiti Vaš proizvod uz par klikova i bez potrebe dolaska u prodavaonicu? Uz web shop kupnja proizvoda i interakcija s kupcima nikad nije bila jednostavnija. Omogućite Vašim kupcima da kupuju iz udobnosti kauča.


Postoji puno objašnjenja kojima se može pojasniti rad, misija i funkcioniranje web shopa u internet svijetu, a jedno od najjednostavnijih jest da je web shop predstavnik Vaše trgovine, tj. Vaš internet dućan, pomoću kojeg posjetitelji (kupci) mogu naručiti Vaš proizvod ili zatražiti Vašu uslugu. Odlučite li se za stvaranje prepoznatljivog internet poslovanja, koji će Vas istaknuti i izdignuti nad konkurencijom, web shop je neizostavan dodatak Vašoj web stranici.

Internet trgovina objedinjuje više bitnih faktora koji su potrebni za realizaciju procesa kupovine. Trgovina, prodaja, distribucija i marketing - sve na jednom mjestu! Zamislite web trgovinu kao dućan s policama na kojima možete izložiti sve svoje proizvode, bez ograničenja u informacijama, specifikacijama i veličini asortimana, do kojih kupci mogu doći jednim klikom.

Koje su prednosti izrade web shopa?

Izrada web trgovine je jedinstvena prilika da budete profesionalni i praktični u poboljšanju svog poslovanja i maksimalnoj prilagodbi krajnjem kupcu. Ljudi na svakodnevnoj bazi pretražuju internet i tragaju za informacijama, vijestima i proizvodima koje su željni nabaviti bez puno muke i utrošenog vremena. S godinama sve je veći broj pojedinaca razvio naviku online prodaje i kupovine koja je postala jedna od najisplativijih vrsta trgovine današnjice.

Neke od najistaknutijih prednosti posjedovanja web shopa su:

 • niži troškovi pokretanja i vođenja trgovine
 • veća dostupnost krajnjim kupcima
 • jednostavnost i praktičnost korištenja
 • pretvaranje svih fizičkih trgovina u jednu
 • prodaja i kupovina proizvoda dostupne 24 sata na dan, 7 dana u tjednu
 • dostava proizvoda na vrata kupaca

Dinamičan, zabavan i jednostavan način za shopping Vaših kupaca! Jedna košarica, jedna uplata i jedna isporuka. E-trgovina omogućuje kupovinu Vaših kupaca u bilo koje vrijeme, s raznim opcijama plaćanja i dostave na kućna vrata.

A zašto izradu prepustiti nama?

E-trgovina omogućava posjetiteljima Vaših stranica pregled Vašeg kataloga, te jednostavnu narudžbu i kupovinu odabranih proizvoda ili usluga. S internet trgovinom ne morate brinuti o sigurnosti kupovine Vaših kupaca, sve je to predviđeno i osigurano u samom sustavu. Postoji mogućnost plaćanja kreditnim karticama koje je osigurano SSL enkripcijom (sigurnom vezom između servera i korisnika).

Nivago tim se može pohvaliti s dugogodišnjim iskustvom i znanjem u izradi web shopa, B2B i B2C rješenja. Ako planirate krenuti u online poslovanje, a niste sigurni što vam sve treba, kontaktirajte nas kako bi za Vas napravili prijedlog, te Vam pružili pomoć i podršku oko pokretanja Vaše online trgovine.

Naše dugogodišnje iskustvo upoznalo nas je s potrebama kupaca i online poslovanja, koje primjenjujemo u izradi personaliziranih web trgovina, prilagođenim Vašim potrebama, vizijama i politici poslovanja.

Možete odabrati različita rješenja koje smo razvili i omogućili da ih na jednostavan način koristite:

 • jednostavno kreiranje online kataloga ili web shop-a
 • postavljanje kataloga koji može imati neograničen broj kategorija i podkategorija - korištenje "košarice" s mogućnošću plaćanja kreditnim karticama
 • mogućnost postavljanja tražilice na vaš katalog ili web shop
 • pregled svih transakcija te pregled svih narudžbi od vaših kupaca
 • jednostavna i pregledna lista kupaca i članova

Budite na usluzi svojim kupcima i posjetiteljima tako da im omogućite novi doživljaj kupovine Vaših proizvoda kroz online shopping, bez potrebe dolaska u Vaše prodavaonice!

Ponuda za izradu web shopa