Izjava o privatnosti


Datum: 24.05.2018.

Ova pravila privatnosti opisuju informacije koje NIVAGO d.o.o. (dalje u tekstu "NIVAGO") prikuplja prilikom prijave, korištenja, pristupa ili bilo koje druge vrste komunikacije s bilo kojim svojim proizvodom, aplikacijom, uslugom ili web stranicom (zajedno, "Usluge") te opisuju način korištenja i dijeljenja informacija. Ova pravila se odnose na sve informacije koje prikupimo kroz svoje Usluge, čak i ako se niste registrirali za Uslugu ili preuzeli jednu od naših aplikacija. Ova pravila, međutim, ne opisuju pravila privatnosti trećih osoba koje mogu prikupljati vaše informacije prilikom interakcije s njima.

NIVAGO može s vremena na vrijeme mijenjati pravila privatnosti. U slučaju promjena, obavijestit ćemo vas slanjem osvježenih pravila i izmjenom datuma "Zadnje ažuriranje" na vrhu ovog dokumenta. Pozivamo vas da redovito pratite pravila privatnosti dok god koristite Uslugu kako biste uvijek bili informirani o trenutnoj praksi vezanoj uz privatnost.


Prikupljanje informacija

INFORMACIJE KOJE DOSTAVLJATE

 
NIVAGO prikuplja informacije koje nam dostavite prilikom registracije na Uslugu, informacije koje nam dostavite kroz postupak provjere identiteta, tijekom transakcije ili kada zatražite digitalnu potvrdu plaćanja, kao i ostale informacije koje nam dostavite tijekom korištenja Usluge. Možemo prikupljati, ali nismo ograničeni na prikupljanje osnovnih podataka korisnika kao što su ime, adresa e-pošte, poštanska adresa, broj telefona, fotografija i datum rođenja; financijskih informacija, uključujući broj bankovnog računa; i drugih povijesnih i demografskih podataka.
Informacije prikupljamo i kada uploadate ili pošaljete podatke o svojim proizvodima i uslugama (uključujući cijene i ostale podatke) prema Usluzi ili kroz Uslugu, kada sudjelujete u nagradnim igrama i promocijama koje nudi NIVAGO ili naši partneri, dok odgovarate na naše ankete ili na drugi način komunicirate s nama.

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO PRILIKOM VAŠEG KORIŠTENJA USLUGE

Informacije o vama prikupljamo za vrijeme dok koristite naše Usluge, uključujući:
  • Informacije o lokaciji. Tijekom korištenja, neke od naših mobilnih usluga mogu povremeno primati informacije o lokaciji uređaja. Za više informacija te način onemogućavanja prikupljanja podataka o lokaciji.
  • Informacije o korištenju. Prikupljamo informacije o tome kako koristite naše Usluge, uključujući vrijeme pristupa, vrstu preglednika, jezik i Internet Protocol ("IP") adresu.
  • Podaci prikupljeni web kolačićima (cookies) i web oznakama (beacons). Za prikupljanje informacija koristimo različite tehnologije, koje mogu uključivati slanje kolačića vašem računalu ili mobilnom uređaju. Kolačići su male datoteke s podacima koje se putem web stranice pohranjuju na tvrdom disku ili memoriji vašeg uređaja. Između ostalog, kolačići omogućavaju proces registracije, spremanje postavki Usluge i postavki korisničkog računa te pomažu u analizi i sastavljanju agregiranih statističkih podataka o aktivnosti korisnika. Također možemo prikupljati informacije i putem web oznaka. Web oznake su elektroničke slike koje se mogu koristiti u našim Uslugama ili e-pošti. Web oznake se koriste za isporuku kolačića, brojanje posjeta, razumijevanje korištenja i učinkovitost marketinških kampanja, kao i za utvrđivanje da li je poslana e-pošta otvorena.

INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO IZ DRUGIH IZVORA

Ponekad možemo prikupljati podatke o vama iz drugih izvora, uključujući, ali ne ograničavajući se na vanjske pružatelje usluge provjere podataka o kontaktima, usluge kreditnih ureda, pružatelje usluga mailing lista kao i javno dostupnih izvora. U nekim slučajevima ove informacije mogu sadržavati identifikacijski broj poreznog obveznika.

Oglašavanje i Analitika

Trećim stranama možemo dopustiti posluživanje reklama u vezi s našim Uslugama te pružiti usluge analitike. Te treće strane mogu koristiti kolačiće, web oznake i druge tehnologije za prikupljanje podataka kao što su vaša IP adresa, identifikatori povezani s vašim mobilnim uređajem ili aplikacijama na uređaju, preglednicima koje koristite za posjetu našoj Usluzi, pregledanim stranicama, vremenu provedenom na stranici i kliknutim poveznicama. Ove informacije može koristiti NIVAGO i druge tvrtke za analizu i praćenje podataka, određivanje popularnost određenog sadržaja, dostavu oglasa i posluživanje sadržaja prilagođenog vašim interesima, kao i za bolje razumijevanje vašeg korištenja Usluge. Ovo pravilo nije u našoj odgovornosti niti se ne odnosi na kolačiće, web oznake ili ostale tehnologije za praćenje koje poslužuju druge web stranice.

Korištenje informacija

Podatke o vama koristimo kako bismo osigurali, održavali i poboljšali svoju Uslugu, kao i za dostavu informacija poput potvrda o plaćanju, tehničkih obavijesti, sigurnosnih upozorenja i administrativnih poruka. Podatke o vama također koristimo i za poboljšanje i personalizaciju Usluge.
Informacije koje prikupimo možemo koristiti za slanje vijesti i informacije o svojim Uslugama, komunikaciju o proizvodima, promocijama i nagradama koje nudimo mi i naši odabrani partneri.
Podatke o vama možemo koristiti i kako bismo pratili i analizirali trendove i korištenje u vezi sa svojim Uslugama; kreirali i dostavljali natječaje, promocije i nagradne igre; kako bismo zaštitili svoja prava ili vlasništvo; kako bismo potvrdili vaš identitet; istražili i spriječiti prijevare ili druge nezakonite aktivnosti; i za bilo koju drugu svrhu u odnosu na vas u vezi s našim Uslugama.
Možemo samostalno ili koristeći vanjske davatelje usluga procesirati i pohranjivati osobne podatke u zemljama EU i drugim zemljama.

Digitalne potvrde plaćanja

Ako se odlučite primati račune putem e-pošte, možemo pohraniti adresu e-pošte kojeg ste dali. Adresu e-pošte koristimo kako bismo vam poslali digitalnu potvrdu kupnje, kao i za automatsko slanje digitalne potvrde za buduće račune, korisnika usluge NIVAGO. Digitalne potvrde mogu sadržavati dodatne poruke, ponude ili poveznice koje bi vam mogle biti od interesa. Na primjer, možda ćete moći poslati povratnu informaciju, podijeliti svoje iskustvo na društvenim medijima, pregledati povijest kupnje, pridružiti programe, posjetiti web stranice ili iskoristiti promocije. Kada pošaljete ili dijelite informacije putem digitalne potvrde (kao što je podnošenje povratne informacije), možemo podijeliti tu informaciju od kojeg možete dobiti odgovor.

Dijeljenje informacija

Možemo dijeliti osobne podatke o vama kako slijedi:
  • S trećim stranama radi osiguranja, održavanja i poboljšanja svoje Usluge, uključujući i pružatelje usluga koji imaju pristup informacijama o vama za obavljanje usluga u naše ime (npr. sprječavanja prijevara i usluge provjere), uključujući financijske institucije, procesore, kartične udruge i druge osobe koje su dio procesa plaćanja ili prijenosa;
  • S drugima koji su se prijavili za NIVAGO račune u cilju pružanja svojih Usluga. Na primjer, možemo dijeliti informacije kad napravite ili prihvatite plaćanje korištenjem naše Usluge;
  • S trećim osobama koje se bave reklamnim kampanjama, natječajima, posebnim ponudama, ili drugim događajima ili aktivnostima u vezi s našim Uslugama;
  • Ako vjerujemo da je otkrivanje nužno radi poštovanja važećih zakona, propisa, pravnih procesa ili službenih zahtjeva; kako bismo osigurali primjenjive ugovore ili politike; kako bismo zaštitili sigurnost ili integritet naših Usluga; kako bismo zaštitili nas, naše partnere, krajnje korisnike ili javnosti od zlonamjernih ili nezakonitih aktivnosti.
Također možemo dijeliti skupne, ne-osobne podatke s trećim stranama.

Sigurnost

Poduzimamo razumne mjere, uključujući administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu, kako bismo zaštitili osobne podatke od gubitka, krađe, zlouporabe i neovlaštenog pristupa, otkrivanja, izmjene i uništenja.

KOLAČIĆI

Većina web preglednika postavljena je za prihvaćanje kolačića. Moguće je podesiti preglednik tako da se prihvaćanje kolačića isključi. Međutim, naše Usluge možda neće raditi ispravno ako to učinite.

POSTAVKE

Osobne podatke u bilo koje vrijeme možete promijeniti i nama poslati na info@nivago.hr. Također nam možete poslati e-poštu ako želite deaktivirati svoj račun. Arhiviranu kopiju informacija o vama i vašim transakcijama možemo zadržati u razdoblju dozvoljenom važećim zakonom.
Digitalne potvrde. Ako u bilo kojem trenutku želite odustati od primanja automatske digitalne potvrde ili promijeniti postavke, to možete učiniti slanjem e-pošte na info@nivago.hr
Promotivne komunikacije. Od primanja promotivne e-pošte ili SMS poruka možete odustati slanjem e-pošte na info@nivago.hr. Isključivanjem promotivnih poruka, automatski se ne isključuje i ostala komunikacija, poput digitalnih potvrda i poruka o svom računu ili našim poslovnim odnosima.


Kontakt

Molimo kontaktirajte naš odjel privatnosti s bilo kakvim pitanjima ili problemima u vezi s našom politikom privatnosti.

NIVAGO d.o.o.
Braće Cetina 5a
51000 Rijeka