Kako napraviti uspješan web shop?

Kako napraviti uspješan web shop?

Web Retailer Awards, s tradicijom duljom od desetljeća, najveće je natjecanje za web shopove u Adriatic regiji u organizaciji portala Jeftinije.hr, dijela Heureka Grupe, a u Hrvatskoj se održava osmu godinu zaredom.

Ove godine natjecanje je održano u Tvornici Kulture u sklopu E-commerce Jam konferencije. Na Web Retailer Award prijavila se 361 web trgovina iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Podijeljeno je čak 58 nagrada u različitim natjecateljskim kategorijama.

Ovo najveće regionalno E-commerce natjecanje karakteristično je po tome da je za sudjelovanje potrebno prikupiti online recenzije kupaca, nakon čega finaliste ocjenjuje multidisciplinarna komisija stručnjaka.

Naš klijent, Klima koncept, osvojio je nagradu u kategoriji Home & garden već četvrtu godinu zaredom.

Iznimno smo zahvalni svim našim djelatnicima bez kojih ovaj uspjeh ne bi bio moguć, a veliko hvala ide i našem klijentu. Njegova vizija i naše stručno znanje, sada već dokazano kroz ove četiri godine, znače uspješnu web trgovinu.

Da li i vi želite imati web shop koji će uspješno poslovati i donositi profit? Kontaktirajte nas za besplatno savjetovanje.

Pročitajte još korisnih članaka

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više