5 besplatnih online programa za obradu i uređivanje slika

5 besplatnih online programa za obradu i uređivanje slika

Napravite brzo izmjenu svojih fotografija bez da imate skupe programe

Sigurno ste se našli u situaciji da ste  za svoju web stranicu morali urediti sliku, odrezati je, smanjiti, okrenuti, povećati, pixeli, centimetri ... i potpuno ste se zapetljali. Ako nemate neki od profesionalnih programa kao npr. Photoshop onda vam predlažemo da odabere i koristite online servise koji će zadovoljiti većinu vaših potreba za obradom fotografije. Vrlo su jednostavni i što je najbitnije BESPLATNI SU.
 
Alata ima puno više ali mi ćemo izdvojiti samo one kvalitetnije i besplatne.
 
Obrađene slike s tim programima možete kasnije koristiti za vašu web stranicu sa CMS-om, google plus, facebook, twitter ili bilo koji servis koji koristite.
 
 
 
Pa krenimo:
 Online image editor  
Ovaj alat je iznimno jednostavan i jedan je od najkorištenijih alata od strane korisnika. U samo nekoliko koraka možete uplodati sliku, smanjiti je, optimizirati, odrezati, obraditi i snimiti. Ovaj alat preporučamo većini korisnika koji nemaju velike zahtjeve oko obrade i filtriranja fotografija.
 Pixlr image editor  
Ovaj napredniji editor fotografija će vam pružiti više mogućnosti ali primjetit ćete da vam je vrlo sličan Photoshopu. Pa ako znate obrađivati sliku u tom programu ovo je pravi izbor za vas. Vrlo brzo radi, ima dosta filtera i što je velika prednosti postoji podrška za Android i iOS korisnike.
 Photoshop express editor  
Dobro poznati alat tvrtke Adobe zaslužne za popularni program Photoshop. Ovaj program krasi velika mogućnost korištenja filtera i detaljne obrade fotografija. Iako je nešto robusniji i kompleksniji no odaziv i rad u tom programu je fluidan i vrlo brz.
 
Fotor online image editor
 
Alat koji nas je iznenadio u bogatim opcijama koje nudi, sa njime možete raditi crop, resize, ima dosta filtera, podešavati kontrast, rotaciju slika. Sve što bi trebao imati jedan kvalitetan image editor. Ima podršku i za mobilne uređaje, pa ga možete instalirati na vaš smartphone. Ima bogatu paletu predložaka, kao i podršku za obradu HDR fotografija.
PicMonkey online image editor

Ovaj alat nas je oduševio svojom jednostavnošću, lakoćom korištenja. Vrlo je brz i u njemu ima sve ono što bi vam trebalo za obraditi vašu sliku, čak ima i nekih zgodnih dodataka. Možete koristiti niz filtera koji vrlo brzo rade, primjer, filter za micanje crvenilo očiju. Definitvno je ovo naša preporuka.

 
Ako Vi imate neki alat koji koristite i  zadovoljni ste s njime a  besplatan je, podjelite s nama kako bi i ostali korisnici saznali za još korisnih i besplatnih alata.
 

Pročitajte još korisnih članaka

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više