Upoznajte

Upoznajte "Digitalnu garažu" – Googleov program edukacije o digitalnom marketingu i poslovanju

Već niz godina Google aktivno radi na edukaciji laika o temama digitalnog marketinga i digitalnog poslovanja općenito. U svrhu toga, Google je specifično za Europu razvio platformu "Digitalna garaža" koja je dostupna i u Hrvatskoj.

Ovoj edukacijskoj platformi cilj je osnaživanje znanja o digitalnom marketingu i njegovoj vezi s digitalnim poslovanjem. Riječ je o edukaciji namijenjenoj u prvom redu osobama i tvrtkama koje žele savladati osnove digitalnog poslovanja uz mogućnost certificiranja prepoznatog na svjetskoj razini.




Google želi da bolje vladate digitalnim vještinama


Riječima Googlea: "Kad ljudi nauče najbolje iskoristiti web, zadivljujuće je koliko pojedinci, tvrtke i cijela gospodarstva mogu narasti. Želimo da svi imaju digitalne vještine koje su im potrebne da iskoriste tehnološku revoluciju i imaju udio u tom rastu – uključujući vas."

Odnosno, Google vjeruje kako će bolje znanje digitalnih tehnologija biti od koristi svim uključenim stranama. Razvoj digitalnih vještina trebao bi građanima EU pomoći da pronađu posao, unaprijede svoju karijeru ili razviju vlastito poslovanje.

Riječ je o vrlo širokoj edukacijskoj platformi koja uključuje besplatne tečajeve dostupne na Googleovim stranicama, alate i proizvode koje Google preporučuje za razvoj online poslovanja (uključujući vlastite i tuđe proizvode), ali i grupne radionice na kojima se uživo mogu dobiti savjeti i preporuke.

Svi materijali Digitalne garaže dostupni su njenim službenim stranicama: https://learndigital.withgoogle.com/digitalnagaraza. Preko ovih stranica odvija se i cijeli proces certifikacije.


Radionice "Digitalne garaže" uživo


Radionice Digitalne garaže organiziraju se u suradnji Googlea Hrvatska i Algebre. Redovito sudjelujemo kao predavači na ovim radionicama, a neke od zadnjih koje smo održali bile su na temu Google My Business i Google AdWords oglašavanja.

Ako ste propustili ove radionice ili niste bili u mogućnosti sudjelovati, možete proučiti prikladne module na stranicama Digitalne garaže ili istražiti vezane tekstove o Google My Business i Google AdWords objavljene na našim stranicama.

Obavijesti o novim radionicama u sklopu Digitalne garaže moći ćete pronaći na našem Facebook profilu, nadamo se kako ćemo vas vidjeti tamo!

Pročitajte još korisnih članaka