Jeste li znali da je dinosaur u Google Chromu zapravo skrivena igrica?

Jeste li znali da je dinosaur u Google Chromu zapravo skrivena igrica?
Kažu, jedan od najvećih strahova današnjice je ostati bez interneta. Istina. (Kako je uopće svijet prije funkcionirao, sjeća li se tko?) No to se ponekad dogodi. I u tim trenucima, kada nam život pokloni limune – Google Chrome će nam napraviti limunadu!
 
Svima poznata stranica „Unable to connect to the internet" s glavnim junakom, dinosaurom T-Rexom, zapravo je offline igrica. Kada se vam se ova slika pojavi, prije nego što počnete lupati router, brojati 15 sekundi i panično vikati na slušalicu internet operateru, pritisnite tipku SPACE, i zaigrajte ovu simpatičnu igricu.
 
Kako igrati igricu?
 
Igrica se pokreće isključivo kada niste povezani na internet, pritiskom na tipku SPACE. Cilj je dovesti dinosaura čim dalje, izbjegavajući zapreke, kaktuse. U gornjem desnom kutu se prikazuje rezultat, a onaj najviši ostaje zabilježen kako bi ga se ponovnim pokretanjem igrice pokušalo nadmašiti. Ovaj hrabri dinusaur zapravo slikovito predstavlja Google Chroome, svojim kratkim rukama teško mu je išta dohvatiti, baš kao i Chroomeu bez interneta.
 

Možda će vam od danas, do sad omraženi T-Rex, ipak biti malo draži. Iako nas ne rješava problema nestanka interneta, svakako nam pomaže skratiti vrijeme do ponovnog uspostavljanja veze!


Pročitajte još korisnih članaka

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više