17 nam je godina

17 nam je godina
Sjedim na svojoj uredskoj stolici, već je lagano sumrak, a pogled mi pada na dva monitora i hrpu kodova koji se isprepliču na njima. S druge strane stola, osim šalice kave, nalazi se raspored za nova predavanja na Visokom učilištu Algebra. Razmišljam kako stvarno volim svoj posao :) 


Ovoga puta dao sam si za pravo, da se kao vlasnik digitalne agencije Nivago, osvrnem na proteklih 17 godina rada. Iskreno, godine su proletile. Možda se i ne bih toliko vraćao na same početke, ali nedavno nas je posjetila ekipa Novog lista. Kako i priliči urednicima, izrešetali su me pitanjima koja su me kao u nekom filmu, brzopotezno vratila 17 godina unatrag.


Kako je sve krenulo?


Moram priznati, vrlo teško je sažeti tolike godine u samo par rečenica. Mislim da je dovoljno reći da smo grupa zaljubljenika u sve digitalno. Priča počinje davne 2001. godine kada me je ljubav prema digitalnom svijetu dovela do otvarnja vlastite agencije, tadašnje g naziva Otvorena mreža. Svaki početak je težak, pa je tako bio i moj. Sa samo 25 godina upustio sam se u avanturu života. Vjerujte mi, bio je svojevrsni izazov pronaći klijente koji su tada bili spremni uložiti svoj vlastiti novac, dok je internet tek kucao na velika vrata. Međutim,  prkos i inat, tvrdoglavost, upornost i ono najbitnije od svega, ljubav prema poslu, gurali su me naprijed i nisu mi dali da posustanem.


Dobrodošli u Nivago!


Kako je vrijeme prolazilo, sve više smo rasli. Upijali smo nove spoznaje, učili, trudili se i osjećao sam da se nešto mora promjeniti. Potpuni rebranding Otvorene mreže :)


Kažu da je promjena jedina konstanta u životu. 


Nije bilo lako otpustiti, bio je to veliki korak za sve nas, ali kada sam prvi puta čuo Nivago, znao sam da smo na dobrom putu.  I ne, nisam pogriješio :)


Gledam certifikate na zidu našeg novog prostora. Google Analytics, Google Adwords, Google Tag Manager, web designe, web developer…i jako sam ponosan na svoje ljude…iz dana u dan gledam ih kako se razvijaju, gladni znanja i pretvaraju naučeno u savršen digitalni doživljaj…

 


Hvala našim dragim klijentima koji skupa s nama stvaraju svoj jedinstveni digitalni potpis :) 
#digitalnidozivljaj

Vaš Nivago tim


Pročitajte još korisnih članaka

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više