img1

Znanje je neto to ti nitko ne moe uzeti!


 Ovo je citat koji nam se duboko urezao u pamenje i na kojeg svako toliko bacimo oko u naem studiju. Potie nas da uimo, stvaramo i to je najbitnije prenosimo svoje steeno znanje. Ponosni smo to i nai studenti biraju Nivago kao digitalnu agenciju u kojoj e napraviti prve korake u svijetu digitalnog marketinga.

 Mi smo tu da im kao mentori pruimo najbolje uvjete za rad i spremimo ih za ono to ih eka u svijetu digitalne budunosti. Anita i Ivana obje odline studentice i obje su odluile svoju praksu odraditi u naoj digitalnoj agenciji. Samim time i nama je nekako bitno to one imaju za rei o Nivagu, mentorima, ekipi :) Priznajemo i pokude, da ne mislite da emo se samo hvaliti :)


Ivana...ready, steady, go! :)

"Studentica sam 3. godine preddiplomskog studija poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, smjer Marketing. Prilikom upisa ljetnog semestra morali smo odabrati dva izborna kolegija. Tada sam odluila da jedan od njih obavezno mora biti struna praksa. 

A zato?

Htjela sam vidjeti kako teorija s predavanja funkcionira u praksi te kako je biti dio pravog poslovnog svijeta koji se bavi marketingom. Odabrala sam digitalnu agenciju Nivago za obavljanje strune prakse koja mi se tada inila kao super odabir. I upravo tako je i bilo. Svi zaposleni u agenciji su vedrog duha, atmosfera je oputena i prijateljska, a kreativnosti ne nedostaje. Veprvog dana primili su me kao jednu od svojih, dobila sam svoje mjesto i raunalo te se upoznala s openitim radom agencije.

 Moja mentorica Maja je iznimno pozitivna i susretljiva osoba koja se trudila da steknem to vie znanja. Sve zadatke koji su bili stavljeni pred mene trudila sam rijeiti to sam bolje mogla, a ako sam imala problema ili pitanja tu bi uskoila Maja ili bilo tko drugi iz agencije. Moj kolega za stolom, Goran, mi je također bio od velike pomoi. Sprijateljili smo se :) 

Lekcija koju sam nauila je, da definitivno uvijek u ivotu treba teiti najboljem, biti ambiciozan i truditi se, a onda jednog dana e se taj trud svakako i isplatiti. Savjet svim sadanjim i buduim studentima – tijekom studija pokuajte ostvariti to vie iskustva, sudjelujte u raznim konferencijama i seminarima, volontirajte na nekim vama zanimljivim projektima, okuajte se u raznim poslovima, a zadrite se na onima koji vas zanimaju.

Znate kako kau? Radite ono to volite i neete morati raditi ni jedan jedini dan u ivotu. Ako vafakultet prua mogunosti odabira strune prakse kao kolegija, preporuila bih vam svakako da tu priliku i iskoristite. A u tom sluaju, dobro razmotrite da tu praksu odradite u digitalnoj marketinkoj agenciji Nivago. Vjerujte mi da neete poaliti !"

  

 

Anita... shoot! :)

"Za poetak htjela bi se zahvaliti mentoru Bruni Glavanu to me drugi puta primio na odrađivanje strune prakse.

Nakon vrlo uspjeno odrađene prakse u Nivagu na strunom studiju, odluila sam se vratiti i na specijalistikom studiju i odraditi ju ponovno. Odluka je pala na Nivago jer sam imala mogunosti pokazati svoje vjetine koje sam veprethodno nauila kroz studiranje. Također imala sam podrku od strane kolega koje imaju vedugogodinje iskustvo u programiranju i u marketingu. Praksa je u potpunosti bila ispunjena s mojim oekivanjima, od samog fleksibilnog radnog vremena, radnih zadataka i radne atmosfere.

 to se tie same prakse radila sam na konkretnim zadacima na kojima su radile i ostale kolege. Znai, nije bilo: „Ti si praktikant, pa ti neeovo raditi." to znai nije bilo izmotavanja. Zadatke koje sam dobivala od mentora pokuavala sam savladati to sam bolje mogla i odraditi to tonije i na najbolji nain.

Susrela sam se s radom u njihovom CMS sustavu, a posebno zanimljivo bilo mi je raditi u Wordpress - u na projektu izrade web stranice. Kako sam ranije obavljala praksu u Nivagu, CMS mi nije nepoznat i vrlo brzo sam se snala. Kljuan je bio Wordpres u koje sam mogla nauiti neto novo i pokazati svoje vjetine.

Ako su dvije odrađene prakse bila svaka za sebe, bila su to svakako dva razliita iskustva. Svoju cjelokupnu izvedbu ovogodinje prakse ocijenila bi opet izvrsnom ocjenom. Pohvalila bi sve kolege i rekla da nastave tako i dalje. Nivago bi preporuila svim svojim sadanjim i buduim kolegama za mjesto obavljanja prakse, jer e moi uvijek nauiti neto novo.”


Blushing, blushing :)

Ivana i Anita hvala Vam od srca!

Ove rijei i nas guraju naprijed, a josmo sretniji i ponosniji kada znamo da smo Vam i mi kao Nivago pomogli na vaem poslovnom putu. Ako ikada budete zatrebale pomo, tu smo!

Svi Vi koji biste eljeli biti dio Nivago tima, poaljite nam poruku na info@nivago.hr, i napiite nam nekoliko informacija o sebi. Budite kreativni, drugaiji, istaknite se.

 

Veselimo se upoznavanju! :)