Nivago stvara digitalce budućnosti

Nivago stvara digitalce budućnosti

Znanje je nešto što ti nitko ne može uzeti!

Ovo je citat koji nam se duboko urezao u pamćenje i na kojeg svako toliko bacimo oko u našem studiju. Potiče nas da učimo, stvaramo i što je najbitnije prenosimo svoje stečeno znanje. Ponosni smo što i naši studenti biraju Nivago kao digitalnu agenciju u kojoj će napraviti prve korake u svijetu digitalnog marketinga.

Mi smo tu da im kao mentori pružimo najbolje uvjete za rad i spremimo ih za ono što ih čeka u svijetu digitalne budućnosti. Anita i Ivana obje odlične studentice i obje su odlučile svoju praksu odraditi u našoj digitalnoj agenciji. Samim time i nama je nekako bitno što one imaju za reći o Nivagu, mentorima, ekipi :) Priznajemo i pokude, da ne mislite da ćemo se samo hvaliti :)

Ivana...ready, steady, go! :)

"Studentica sam 3. godine preddiplomskog studija poslovne ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, smjer Marketing. Prilikom upisa ljetnog semestra morali smo odabrati dva izborna kolegija. Tada sam odlučila da jedan od njih obavezno mora biti stručna praksa.

A zašto?

Htjela sam vidjeti kako teorija s predavanja funkcionira u praksi te kako je biti dio pravog poslovnog svijeta koji se bavi marketingom. Odabrala sam digitalnu agenciju Nivago za obavljanje stručne prakse koja mi se tada činila kao super odabir. I upravo tako je i bilo. Svi zaposleni u agenciji su vedrog duha, atmosfera je opuštena i prijateljska, a kreativnosti ne nedostaje. Već prvog dana primili su me kao jednu od svojih, dobila sam svoje mjesto i računalo te se upoznala s općenitim radom agencije.

Moja mentorica Maja je iznimno pozitivna i susretljiva osoba koja se trudila da steknem što više znanja. Sve zadatke koji su bili stavljeni pred mene trudila sam riješiti što sam bolje mogla, a ako sam imala problema ili pitanja tu bi uskočila Maja ili bilo tko drugi iz agencije. Moj kolega za stolom, Goran, mi je također bio od velike pomoći. Sprijateljili smo se :)

Lekcija koju sam naučila je, da definitivno uvijek u životu treba težiti najboljem, biti ambiciozan i truditi se, a onda jednog dana će se taj trud svakako i isplatiti. Savjet svim sadašnjim i budućim studentima – tijekom studija pokušajte ostvariti što više iskustva, sudjelujte u raznim konferencijama i seminarima, volontirajte na nekim vama zanimljivim projektima, okušajte se u raznim poslovima, a zadržite se na onima koji vas zanimaju.

Znate kako kažu? Radite ono što volite i nećete morati raditi ni jedan jedini dan u životu. Ako vaš fakultet pruža mogućnosti odabira stručne prakse kao kolegija, preporučila bih vam svakako da tu priliku i iskoristite. A u tom slučaju, dobro razmotrite da tu praksu odradite u digitalnoj marketinškoj agenciji Nivago. Vjerujte mi da nećete požaliti !"

  

Anita... shoot! :)

"Za početak htjela bi se zahvaliti mentoru Bruni Glavanu što me drugi puta primio na odrađivanje stručne prakse.

Nakon vrlo uspješno odrađene prakse u Nivagu na stručnom studiju, odlučila sam se vratiti i na specijalističkom studiju i odraditi ju ponovno. Odluka je pala na Nivago jer sam imala mogućnosti pokazati svoje vještine koje sam već prethodno naučila kroz studiranje. Također imala sam podršku od strane kolega koje imaju već dugogodišnje iskustvo u programiranju i u marketingu. Praksa je u potpunosti bila ispunjena s mojim očekivanjima, od samog fleksibilnog radnog vremena, radnih zadataka i radne atmosfere.

Što se tiče same prakse radila sam na konkretnim zadacima na kojima su radile i ostale kolege. Znači, nije bilo: „Ti si praktikant, pa ti nećeš ovo raditi." Što znači nije bilo izmotavanja. Zadatke koje sam dobivala od mentora pokušavala sam savladati što sam bolje mogla i odraditi što točnije i na najbolji način.

Susrela sam se s radom u njihovom CMS sustavu, a posebno zanimljivo bilo mi je raditi u Wordpress - u na projektu izrade web stranice. Kako sam ranije obavljala praksu u Nivagu, CMS mi nije nepoznat i vrlo brzo sam se snašla. Ključan je bio Wordpres u koje sam mogla naučiti nešto novo i pokazati svoje vještine.

Ako su dvije odrađene prakse bila svaka za sebe, bila su to svakako dva različita iskustva. Svoju cjelokupnu izvedbu ovogodišnje prakse ocijenila bi opet izvrsnom ocjenom. Pohvalila bi sve kolege i rekla da nastave tako i dalje. Nivago bi preporučila svim svojim sadašnjim i budućim kolegama za mjesto obavljanja prakse, jer će moći uvijek naučiti nešto novo.”

Blushing, blushing :)

Ivana i Anita hvala Vam od srca!

Ove riječi i nas guraju naprijed, a još smo sretniji i ponosniji kada znamo da smo Vam i mi kao Nivago pomogli na vašem poslovnom putu. Ako ikada budete zatrebale pomoć, tu smo!

Svi Vi koji biste željeli biti dio Nivago tima, pošaljite nam poruku na info@nivago.hr, i napišite nam nekoliko informacija o sebi. Budite kreativni, drugačiji, istaknite se.

Veselimo se upoznavanju! :)

Pročitajte još korisnih članaka

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više