Kako do sredstava za oglašavanje u turizmu? Provjerite udruženo oglašavanje HTZ-a za 2020. godinu!

Kako do sredstava za oglašavanje u turizmu? Provjerite udruženo oglašavanje HTZ-a za 2020. godinu!

NOVO, update 28. kolovoza 2019. Objavljeni su rokovi prijave na javni poziv kao i uvjeti suradnje. Više detalja, kao i dokumente možete pronaći na stranicama Hrvatske turističke zajednice

Krajnji rok za podnošenje svih prijava je 27. rujna 2019. godine.

Obratite nam se
za pomoć s izradom strategije, odnosno prezentacije prijedloga suradnje!








Ovog mjeseca donesena je odluka o raspisivanju javnog poziva za udruženo oglašavanje u 2020. godini. Kao i ranijih godina, riječ je o natječaju za dodjelu sredstava za promotivne kampanje u tiskanim medijima, televiziji, radiju, internetu.

Potpore će se dijeliti u tri modela:

  1. Udruženo destinacijsko oglašavanje sustava turističkih zajednica
  2. Udruženo oglašavanje ponude destinacije
  3. Udruženo oglašavanje ponude nautičkog turizma

Što to znači za vas?

O ciljevima projekta udruženog oglašavanja više je rekao Direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić: "Danas smo usvojili prijedloge vrlo važnih javnih poziva za suradnju s domaćim i inozemnim partnerima u promociji hrvatskog turizma za 2020. godinu. Naglasak je na aktivnostima udruženog destinacijskog oglašavanja, ali i na strateškim promotivnim kampanjama na emitivnim tržištima.

Drugim riječima, možete se kandidirati za sufinanciranje oglašavanja u tiskanim medijima, televiziji, radiju, vanjskom i online oglašavanju poput Google AdWordsa ili oglašavanja na društvenim mrežama.



Kako se možete prijaviti za ovakav oblik potpore?


Kako biste se mogli prijaviti potrebno je popuniti sve obrasce (podaci o partneru, prijedlog međusobnih udjela financiranja kampanje, media plan, podaci o programu za Hrvatsku) i dostaviti prezentaciju prijedloga suradnje (strategiju, ciljeve kampanje, ciljana tržišta, ciljane skupine, odabir medija/formata/termina u odnosu na ta tržišta i skupine, primjeri oglasa/vizuala i njegove tehničke specifikacije, itd.).

Izrada prezentacije prijedloga suradnje je segment kod kojeg ćemo vam rado pomoći.

Slobodno nas kontaktirajte za izradu besplatne strategije ili za sva pitanja o oglašavanju! Ako se želite prijaviti na poziv odmah po raspisivanju, obratite nam se na info@nivago.hr.

Pročitajte još korisnih članaka

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više