SEO za početnike

SEO za početnike

Ključne riječi - definirajte svoj fokus

    
Početnik ste u razumijevanju SEO optimizacije i pojmova kao što su ključne riječi, visoko rangiranje na tražilicama? Niste znali da postoji način da dođete na visoko mjesto na google tražilici? Sve je to moguće uz shvaćanje nekoliko osnovnih pojmova koje se odnose na proces SEO optimizacije.

 

 


Ako ste jedan od onih tko želi povećati promet...

 

 

Najbitnija stvar svakog poslodavca i poslovanja bilo koje vrste jest imati veći promet i što lakše i kvalitetnije doći do svoje ciljane publike. Prvi korak je izrada web stranice, ako ju već nemate, i predstavljanje svog poslovanja širokoj publici iz cijeloga svijeta, koja tako dolazi do direktnog kontakta s vama.


Nakon dobre i kvalitetno izrađene web stranice, možete prebaciti svoj fokus na dio marketinga, tj. internet marketinga i internet oglašavanja. U tom pogledu bitno je da budete prisutni na vidljivom i visokom mjestu na tražilicama, u svakom trenu kada osoba, iz bilo kojeg dijela svijeta, želi kupiti neki proizvod ili doći do usluge, koja je osnova vašeg poslovanja.

 

 


 

Što je fokus Vašeg poslovanja?


Kada tragate za nečim na internetu prvo ubacujete riječi koje su fokus vaše pretrage, kako bi došli do web stranica s potrebnim informacijama. Kada se nalazite u ulozi poslodavca, osnovna stvar je odrediti fokus svog poslovanja za kojeg želite da bude prisutan i transparentan i tako odrediti ključne riječi. Ključne riječi ustvari predstavljaju fokus Vašeg poslovanja, za koji želite biti prvi, ispred svoje konkurencije.


Tako npr. ako se bavite prodajom namještaja po mjeri, htjet ćete da Vaša stranica bude između prvih 10 rezultata na google tražilici, kada se upiše pojam namještaj po mjeri, što će predstavljati Vašu ključnu riječ. Kada osoba koja pretražuje internet naiđe na Vašu visoko pozicioniranu stranicu, odmah ćete joj prenijeti informaciju o kvaliteti svog poslovanja koja Vas je dovela do tako visoke pozicije.


Ono što SEO optimizaciju, kroz odabir pravilne ključne riječi, čini odličnim izborom, jest činjenica da Vam je dolaskom na visoko mjesto na google tražilici, zagarantirano povećanje prodaje, prometa i broja potencijalnih klijenata koji žele nešto od vaše ponude i asortimana.


Marketing je u današnje vrijeme velike ponude i potražnje na tržištu, osnova i sastavni dio svakog poslovanja koje želi napredovati i ostvarivati pozitivne financijske rezultate i širenje svoje prodajne mreže na dnevnoj bazi. Danas više nije dovoljno da imate dobre proizvode, već da budete prisutni i prepoznati kao idealan izbor svakog novog kupca ili osobe koja traga za uslugom koju nudite na internetu.

 

 


 

 

 

A čuje li se i Vaš glas daleko?

 

Poznata uzrečica "Dobar glas, daleko se čuje”, sad je moguć i u internet svijetu. Odredite fokus svog poslovanja koji će predstavljati ključnu riječ, dođite na prvo mjesto google tražilice i omogućite da se dobar glas o Vašem poslovanju čuje diljem svijeta!

 

Sada kada znate da je SEO ključ postojanja i opstanka u online svijetu, krenite odmah s aktivnim provođenjem! Ako niste sigurni kako započeti, ili Vas samo zanima koliko će Vam trebati s obzirom na konkurenciju i tržište da polučite uspijeh - pitajte nas! Mi ćemo s velikim zadovoljstvom izraditi besplatnu analizu kako bi Vam barem malo pomogli u napretku!


 

PITAJTE SEO SPECIJALISTU!

Pročitajte još korisnih članaka