Naša Anita priča što se radi u internet agenciji

Naša Anita priča što se radi u internet agenciji

Biti praktikant je super, ali biti dio Otvorene mreže je ipak malo drukčije...

 
Ima li išta strašnije od prvog posla? Svaki početak je težak, no istodobno izazovan i zanimljiv. Kako će svoj početak pamtiti naša praktikantica - web programerka, željeli smo čuti od naše Anite, studentice Poslovne informatike.
 
Već smo poznati po motivaciji da svoje znanje podijelimo ambicioznim studentima i zato ih uvijek široke ruke primimo. Nema nam ništa draže od spoznaje da smo studenta pripremili za stvarni svijet, i u poslovnom, i u privatnom smislu. I pomogli im da postanu pravi mali genijalci! :)

Svjesni smo činjenice da se ovo područje razvija vrlo brzo, puno brže no što fakultetske knjige to prate. Upravo zbog toga neophodno je učiti kroz praksu. Naše iskustvo dijelimo s veseljem, a još veselije prihvaćamo kasnije naše praktikante u onaj pravi, radni odnos!
 
Pa Anita, riječ dajemo tebi... pucaj!
 

Zašto sam odabrala baš Otvorenu mrežu?

Fakultet koji sam upisala me jako zanima, no nedostajalo mi je "pravog" rada, prakse. Kako smo obavezni položiti praktičnu nastavu, ja sam odabrala Otvorenu mrežu zbog jako dobrih referenci koje ima. Nekoliko dana sam istraživala mogućnosti prakse, te sam se u konačnici odlučila da to bude internet agencija koja je radila s "poznatim" i "velikim" klijentima. Tražila sam i radno mjesto koje će mi omogućiti više od "nošenja kave", htjela sam raditi, i učiti. Mogu slobodno reći da sam to našla upravo ovdje. I još puno više od toga!

 
Najvažnija lekcija koju sam naučila.
 
Imala sam prilike raditi na pravim projektima i učiti od profesionalaca s dugogodišnjim iskustvom, i sve to kroz smijeh! Zaista sam mnogo toga naučila, i sada ću s puno više razumijevanja nastaviti fakultetsko obrazovanje. Ono što bih istaknula kao meni najbitniju lekciju je svakako da se nikad ne treba zadovoljiti prosječnim, već uvijek nastojati dati najviše moguće. I još malo više! Ovdje sam se uvjerila da se to uvijek višestruko isplati.
 

Najvažnija životna lekcija.
 
Shvatila sam da posao može biti puno, puno više od "nečeg što se mora". Posao je mjesto gdje provodiš pola života, a kolege ti postaju druga obitelj. Sretna sam da sam radila na mjestu, i u atmosferi, koja mi je pružila puno lijepih trenutaka. Pozitivna atmosfera i ekipa za 10!
 
 
Da zaključim...
 
Svoju cjelokupnu izvedbu ove stručne prakse koju sam odrađivala u Otvorenoj mreži ocijenila bi izvrsnom ocjenom. Otvorena mreža kao organizacija je jako dobro organizirana i da svoju prvobitnu funkciju vrši na najbolji mogući način. Sve zadatke koji su bili stavljeni pred mene pokušavala sam rješavati što sam bolje mogla, ukoliko sam imala poteškoća tu bi uskočio mentor Bruno koji je to odlično objasnio bez imalo ustručavanja. Otvorenu mrežu svakako bi preporučila svojim kolegama za mjesto obavljanja stručne prakse, jer je radna atmosfera uvijek odlična. Uvijek ima smijeha, pošalica i kolega sa odličnim znanjem.
 
A to je i ono najbitnije. Da uživamo tamo gdje provodimo veliki dio našeg života... Hvala Anita!
 

Ako i ti želiš učiti, rasti i razvijati se s nama, pošalji nam poruku i nekoliko detalja o sebi što misliš da bi nas moglo zanimati na posao@otvorena.hr. Radujemo se upoznati te!

Pročitajte još korisnih članaka

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više