Nivago slavi 20 godina poslovanja!

Nivago slavi 20 godina poslovanja!

Nova godina je vrijeme za nove početke, a upravo su prvi dani sad već daleke 2001. godine vrijeme kad je rođen Nivago. U tom vremenu sudjelovali smo u stvaranju potpuno novih industrija i usluga.

Websiteovi i webshopovi su bili neprepoznatljivi u odnosu na danas, a uspjeh Google Adsa, Youtubea, Facebooka i društvenih mreža općenito, nešto što se još nije moglo niti predvidjeti. Znamo li što nas čeka za 20 godina?

Od mreže poslovanja do društvenih mreža

Kao i svi početci, naš je bio skroman. Kroz godine smo gradili bogatu mrežu klijenata i proširivali djelatnost izrade web stranica uslugama plaćenoga oglašavanja, SEO optimizacije, vođenja društvenih mreža i ostalima kako su one nastajale.

Zbog ovoga možemo se pohvaliti mrežom zadovoljnih klijenata i izgrađenih web stranica među kojima smo osobito ponosni na desetke uspješnih webshopova.

Što želimo poručiti drugima koji tek počinju svoju priču?

Budite hrabri, prihvaćajte nove tehnologije i postanite najbolji u svojem području. Nitko nije počeo svoju karijeru kao apsolutni stručnjak u području, niti su svi postojeći stručnjaci nedostižni. Postojeći stručnjaci za društvene medije su sigurno imali dobar zalet u prihvaćaju TikToka kad je on nastao, ali kroz fokus na svoje područje možete postati najbolji u njemu.

Što očekujemo za 20 godina?

Osnove se nikada neće promijeniti, 20 godina prije nas i 20 godina u budućnosti ono što je bilo i ostat će važno su komunikacija, brendiranje i izgradnja odnosa s klijentima. Metode će se možda promijeniti i to više nećemo raditi kroz društvene ili klasične medije, ali temelji će se zadržati. Oglašavanje je nešto čemu svjedočimo već stoljećima i samo je pitanje oblika u kojem će se ono zadržati.

Ono za što smo sigurni da će se promijeniti i na čemu radimo iz dana u dan je prilagodba za nove uređaje i dizajn. Oba područja idu naprijed velikom brzinom i donose inovacije kojima se potrebno odmah prilagoditi; u toj mjeri da razlike ne možemo osjetiti od danas do sutra, već ako uspoređujemo duže vremenske periode.

Nivago danas

Nivago je danas digitalna agencija sa specijaliziranim timovima za izradu web stranica, web dizajn, društvene medije, Google Ads oglašavanje i SEO optimizaciju. Naši timovi blisko surađuju kako bi klijentima pružili zaokruženi digitalni potpis, najveću moguću vidljivost na svim digitalnim kanalima. Započnimo projekt zajedno i izgradimo nešto veliko!

Pročitajte još korisnih članaka

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više