Nivago, već 18 godina s Vama!

Nivago, već 18 godina s Vama!

Priča Nivaga počinje sada već davne 2001. godine. Bruno Glavan, direktor i tada jedan od osnivača Nivaga, pokreće agenciju dok su se u isto vrijeme na radiopostajama vrtili (tada novi) hitovi: I'm like a bird i Ruzinavi brod. Kao što su ove pjesme postale klasici, tako je Nivago nakon svih ovih godina postao prepoznati brend i cijenjeni partner u online poslovanju.



Rani početci Nivaga


U svojim najranijim početcima agencija je nosila ime "Otvorena mreža" pod kojim smo poslovali sve do 2015. godine kada radimo veliki rebranding i mijenjamo ime u Nivago. U tom vremenu internet se korjenito promijenio, izrada web stranica, trendovi u dizajnu, prvi web shopovi, početak oglašavanja na internetu... Drago nam je da smo bili dio svega od samih početaka i rasli kako je fokus na online poslovanje rastao!



Nivago danas


Današnji Nivago je rezultat svog rada zadnjih 18 godina. Ponosni smo na činjenicu da smo full service agencija, odnosno pokrivamo sve usluge koje su potrebne za ostvarivanje online prisutnosti naših klijenata. Izrada web stranica i web shopova, usluge dizajna, društvene mreže, internet oglašavanje, content marketing, SEO...


Razvojem novih tehnologija i potreba, radimo na širenju paleta naših usluga kako bi ostali korak naprijed. Razvili smo vlastiti CMS sustav za upravljanje web stranicama kao i personalizirani CRM sustav za upravljanje poslovanjem i odnosima s klijentima, a radimo na nekoliko novih rješenja koja zasad nećemo otkriti!


Ono što nas najbolje opisuje su naše reference i što naši klijenti imaju za reći o nama, oboje dostupno na našim stranicama. Naš cilj i naša misao vodilja su dugoročno zadovoljni klijenti, tako da s mnogim klijentima ostvarujemo odličnu dugogodišnju suradnju.


Htjeli bismo se zahvaliti svim zaposlenicima koji su pomogli izgraditi Nivago kao i svim dosadašnjim klijentima na povjerenju koje su nam ukazali! Radujemo se još mnogim godinama koje su pred nama!

Pročitajte još korisnih članaka

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više