img1
Hrvatska turistička zajednica (HTZ) objavila je novi javni poziv za udruženo oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2018. godini. Ukupna planirana sredstva za udruženo oglašavanje iznose ukupno 22.000.000,00kn za promotivne kampanje u tiskanim medijima, televiziji, radiju, internetu.
Što to znači za Vas?

S ciljem povećanja turističkih dolazaka i noćenja u predsezoni i potsezoni i na kontinentu u razdoblju cijele godine, produljenja sezone i povećanja ukupnog turističkog prometa, Hrvatska turistička zajednica će u 2018. godini provoditi promociju hrvatskog turizma kroz oglašavanje u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora.

Možete se kandidirati za sufinanciranje oglašavanja prema jednom od nekoliko mogućih Modela koji odgovara Vašoj djelatnosti. Oglašavanje obuhvaća promotivne kampanje u tiskanim medijima, televiziji, radiju, vanjsko i online oglašavanje (Google AdWords i Facebook). Sve detalje možete pročitati na službenim stranicama HTZ-a. Rok za prijavu na udruženo oglašavanje HTZ-a je do 15. rujna 2017. godine.
 
Za prijavu su potrebni popunjeni obrasci, media plan i potvrda nedugovanja prema državi.

Kako biste ostvarili pravo na potporu za oglašavanje u turizmu, između ostalog potrebno je dostaviti strategiju i ponudu marketinga. Upravo to je segment kod kojeg ćemo Vam rado pomoći. Slobodno nas kontaktirajte za izradu besplatne strategije ili za sva pitanja o oglašavanju!
 
Kontaktirajte nas putem maila: info@nivago.hr ili telefonom 30.08.2017.