img1
Što vam je potrebno da bi imali vlastite web stranice?   
1. registracija internet domene   
2. dizajn web stranice i izrada stranica ili CMS sustava
3. web hosting (smještaj internet stranica)   
4. SEO optimizacija
5. internet marketing (Google AdWords i Facebook oglašavanje)
 
1. KORAK - registracija internet domene 
Da bi mogli imati svoju internet stranicu prvo morate registrirati domenu, npr. "www.nekatvrtka.hr". Naziv domene tj. dobra adresa te dobro osmišljena web stranica može vam donesti veću populanost i veću posjećenosti. Domena je vrlo bitna jer predstavlja tvrtku ili uslugu te je direktno sredstvo za indentificiranje na internetu.  

Vaša internet stranica vam omogućava da posjetitelji dobiju potrebne podatke i informacije o vama, vašoj tvrtki, vašem poslovanju, proizvodu ili usluzi. Da bi privukli što veći broj posjetitelja, stranica vam mora biti pregledna sa jednostavnom navigacijom. Sadržaj stranice obavezno mora sadržavati sve ono što želite da vam korisnici vide i kontaktiraju vas. Preporučamo da u izradi web stranice obavezno uključite i SEO optimizaciju koja će vam pomoći da imate bolju poziciju na tražilicama.   
 
3. KORAK - web hosting ili smještaj web stranica 
Web hosting usluga vam omogućava da smjestite vaše web stranice, koristite emailove, pratite statistiku. Ima još tu puno korisnik funkcija a detaljnije možete pregledati na usporednoj web hosting tablici.
 
4. KORAK - SEO optimizacija
SEO je danas obavezan ako se želi postići što bolja pozicija na tražilicama. Tražilice su vrlo bitne jer generiraju više od 60% svih posjeta na vašu web stranicu. SEO optimizacija je dugotrajan proces koji zahtjeva puno rada i puno strpljenja.
 
Danas više nije dovoljno imati samo web stranice, potrebno je stalno ulagati u njihov razvoj, u kreiranje novog sadržaja, SEO optimizaciji. To je jedan konstantni rad koji zahtjeva veliki angažman. Putem Google mreže AdWords oglašavanja na tražilici možete se odmah pojaviti na početnoj stranici. Internet oglašavanje je prilično učinkovito i rezultati su sjajni i trenutni. Facebook oglašavanje ima drugačiju internet publiku zato je korisno biti prisutan i na toj mreži koji svakim danom ruši rekorde u broju korisnika.
 
U konačnici, kada krenete u izradu web stranica , to je jedan kontinuirani rad koji je potrebno uređivati i koji će vašim angažmanom pomoći da imate bolju poziciju na tražilici a stranica će vam pomoći da napredujete u poslovanju.
 
Ako želite da vam pomognemo u nekim od ovih koraka ili u svih 5 koraka, pozivamo vas da nam se javite kako bi vam mogli poslati ponudu za tražene usluge.
 
 
 
smiley Bruno