img1
Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova raspisalo je Poziv za dodjelu WWW vaučera. Na ovaj poziv mogu se prijaviti, mikro, mala i srednja poduzeća te dobiti bespovratna sredstva za poticanje e-poslovanja.

Imate novu ideju ili želite redizajnirati web stranicu ili web shop, onda uz pomoć EU fonodva to možete i ostvariti te imati web stranicu koju ste od uvijek željeli imati i samim time proširiti  vaše poslovanje.

Iz Ministarstva kažu da je svrha Poziva "jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti MSP-ova poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja u svrhu poboljšanja njihove prisutnosti na tržištu te vidljivosti njihovih proizvoda i usluga, kao i podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj”.

Sva sredstva su određena Operativnim programom "Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. U tom razdoblju osigurano je 15.200.000,00 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ako ispunjavate sve uvjete vezane za Poziv, iz EU fondova možete povući vaučer koji pokriva najmanji iznos od 15.000,00 kn,  te najviši do 100.000,00 kn. Maksimalna pokrivenost vaučera iznosi 85% vrijednosti troškova prijavljenog projekta, a određeni postotak ovisi o mjestu registracije određenog prijavitelja.

Bez obzira na to što možete prijaviti samo jedan projekt, on može sadržavati izradu ili unaprjeđenje jedne ili više domena.
S datumom 13.08.2018. možete početi prijavljivati Vaše projekte pa sve do 29.06.2020. godine ili do iskorištenja sredstava namijenjena za WWW vaučere.

Više detalja možete pronaći na službenim stranicama eFondovi.

Vjerujemo da želite unaprijediti vaše poslovanje, a samim time i prodaju vaših proizvoda i usluga. Slobodno nas kontaktirajte na info@nivago.hr , a mi ćemo Vam pomoći da što bolje iskoristite ovu priliku.