Nivago - novi brend Otvorene mreže

Nivago - novi brend Otvorene mreže
Dugogodišnjim radom, trudom, učenjem i željom da nadmašimo sami sebe, napokon možemo s ponosom reći da smo se razvili u full-service digitalnu agenciju koja sada posluje kao potpuni suradnik tvrtkama u njihovom online nastupu. Proširili smo naš tim vrhunskim stručnjacima, proširili smo područje djelovanja, paletu usluga i proizvoda, broj certifikata na našem zidu, proširili se na inozemno tržište... i sada je vrijeme da naš rast okrunimo i novim imenom.
 

Otvorena mreža, bila si nam super, ali sada se reflektori okreću prema novom brendu – NIVAGO.

 
Nije jednostavno nakon gotovo petnaest godina odreći se brenda, naziva tvrtke koji ste svaki dan spomenuli po nekoliko puta, njenog vizualnog identiteta i svega onog što nas asocira na Otvorenu mrežu. Ali i dalje to ostajemo mi, samo brži, bolji, jači! :) Zadržat ćemo sve kvalitete zbog kojih ste nam ostali vjerni svih ovih godina, sada u većem timu, s većom paletom usluga, novim kvalitetama, i novim imenom.
 

Zašto smo se odlučili baš za Nivago?

 
Priznajemo, ime je bilo najteže (ali i najzabavnije) smisliti, no upravo Nivago je bilo ono za koje smo se svi jednoglasno složili. Ime je zvučno, snažno, ali s dozom elegancije. A kako rastemo i na inozemnom tržištu, trebao nam je baš neki takav jedinstveni brend.
 

Što to znači za vas, naše drage sadašnje i buduće klijente?

 
Iza novog brenda, čekaju vas i dalje poznata lica! Svi detalji tvrtke (IBAN, OIB...) su i dalje isti (nećemo komplicirati). Ali sada možete s punim povjerenjem zatražiti od nas podršku gotovo svakog segmenta online poslovanja. Za vas smo tu u svakom trenutku i svakoj fazi razvoja vaše tvrtke, od samih početaka, izrade web stranica, aplikacija, pa sve do naprednog internet marketinga, oglašavanja, društvenih mreža, SEO optimizacije, web analitike... da ne nabrajamo u nedogled, Nivago se sastoji od cijelog tima certificiranih specijalista za cjelokupno internet poslovanje.
 
 
Molimo vas, nemojte nam zamjeriti ako se još koji put javimo na telefon s "Otvorena mreža, izvolite?". Ipak, nostalgičari smo mi... :)
 

Hvala Vam - veselimo se daljnjoj suradnji i našem zajedničkom rastu! Mi stvaramo #DigitalniDozivljaj
Nivago tim

Pročitajte još korisnih članaka